Tarieven

Tarieven 3

Hieronder vind je de kosten per uur. Het is mogelijk om afspraken te maken overdag of in de avond.

Sessies duren meestal anderhalf uur.


Betalen kan contant na afloop van de sessie. Of ik stuur de factuur achteraf per mail naar jullie toe, dan kun je het bedrag overmaken.

Wil je gebruik maken van een gratis kennismaking van een half uur, dat kan op de gratis adviesdagen die twee keer per maand plaatsvinden.

Afspraken die niet uiterlijk 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Overdag

€97


Voor afspraken tot 17.00 uur
Prijs per uur

Avond

€112


Voor afspraken vanaf 17.00 uur
Prijs per uur

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Tarieven 4
Tarieven 5
Tarieven 6
Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Schrijf je in voor leuke en originele relatie-inspiratie

Wanneer je je hiervoor inschrijft ontvang je regelmatig gratis per mail originele relatie-inspiratie die je direct kunt gebruiken voor je eigen relatie. Wanneer je je naam en mailadres invult, ontvang je direct een mail met 20 verrassende vragen die je helpen om een goed gesprek te voeren met je partner.

(wanneer je de mail niet in je mailbox krijgt, check dan even je spambox)