Familierelaties

Familierelaties 3

Familierelaties

Je familie, dat is waar je vandaan komt en het drukt een grote stempel op wie jij bent. Of je nou wilt of niet….Je kiest ze niet uit, ze zijn er en je hebt het ermee te doen.

Soms gaat dat heel goed en zijn de familiebanden warm en liefdevol. Soms zijn ze wat afstandelijker, maar is de omgang prettig. En soms kunnen familiebanden helaas ook zodanig verstoord raken dat je er last van hebt in je leven. Je raakt gefrustreerd, teleurgesteld, verdrietig, loopt misschien telkens tegen die muur van onbegrip op.


In sommige gevallen besluiten familieleden geen contact meer te hebben met elkaar, omdat dat rustiger is. Dat kan zo zijn, maar het blijft je familie en het blijft vaak aan je knagen.


Als jij de relatie wilt herstellen, met je moeder, je vader, je broer, je zus kun je contact met me opnemen.


Familierelaties 4
Familierelaties 5
Familierelaties 6
Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Schrijf je in voor leuke en originele relatie-inspiratie

Wanneer je je hiervoor inschrijft ontvang je regelmatig gratis per mail originele relatie-inspiratie die je direct kunt gebruiken voor je eigen relatie. Wanneer je je naam en mailadres invult, ontvang je direct een mail met 20 verrassende vragen die je helpen om een goed gesprek te voeren met je partner.

(wanneer je de mail niet in je mailbox krijgt, check dan even je spambox)