Individueel

Individueel 3

Individueel

Je kunt ook besluiten om alleen te komen om helderheid te krijgen over jouw relatie.

Misschien voel je je eenzaam in jouw relatie, ontevreden of teleurgesteld. Misschien is jouw partner vreemd gegaan en weet je niet hoe je dit een plek kunt geven, weet je niet of je nog door wilt gaan met jullie relatie. 

Misschien heb je grote twijfels over jouw relatie en kan je geen keuze maken.

Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is het soms erg ingewikkeld om alles goed te kunnen overzien om een juiste keuze te kunnen maken. 

In een individueel coachingsgesprek is de aandacht gericht op jouw eigen wensen en verlangens in de relatie.

We kunnen onderzoeken hoe jouw eigen gedrag bijdraagt aan jouw relatie, je krijgt inzicht in jezelf. Samen met jou ga ik op onderzoek uit, een onderzoek naar jezelf, naar je relatie, naar het nemen van de juiste beslissing.


Individueel 4
Individueel 5
Individueel 6
Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Schrijf je in voor leuke en originele relatie-inspiratie

Wanneer je je hiervoor inschrijft ontvang je regelmatig gratis per mail originele relatie-inspiratie die je direct kunt gebruiken voor je eigen relatie. Wanneer je je naam en mailadres invult, ontvang je direct een mail met 20 verrassende vragen die je helpen om een goed gesprek te voeren met je partner.

(wanneer je de mail niet in je mailbox krijgt, check dan even je spambox)