Contact 3

Contact

Ik werk op twee locaties.

In mijn eigen praktijk aan huis aan de Eligiusstraat 55 in Aalten.

Ik heb een werkplek in Doetinchem bij huisartsenpraktijk Het Huys, De Bongerd 2.

Afspraken die niet uiterlijk 48 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Wanneer je onderstaand formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Van 22 december tot 4 maart is mijn praktijk gesloten omdat ik op reis ga. In die periode ben ik niet bereikbaar. Alleen voor dringende zaken kun je me bereiken via de whatsapp. Wanneer je een afspraak wilt maken, kun je het contactformulier invullen of een mail sturen. Ik neem dan eind februari/begin maart contact met je op.

(Soms belandt de mail van mij in de spambox/ongewenst mail, dus check daar ook even. )

"*" geeft vereiste velden aan

Contact 4
Contact 5
Contact 6
Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Schrijf je in voor leuke en originele relatie-inspiratie

Wanneer je je hiervoor inschrijft ontvang je regelmatig gratis per mail originele relatie-inspiratie die je direct kunt gebruiken voor je eigen relatie. Wanneer je je naam en mailadres invult, ontvang je direct een mail met 20 verrassende vragen die je helpen om een goed gesprek te voeren met je partner.

(wanneer je de mail niet in je mailbox krijgt, check dan even je spambox)